Σοκαριστικό βίντεο: Ισραηλινοί πανηγυρίζουν τραγουδώντας “δεν έχει σχολείο αύριο στη Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά”

Ώρα Κοινής Ανησυχίας

Σοκαριστικό βίντεο: Ισραηλινοί πανηγυρίζουν τραγουδώντας “δεν έχει σχολείο αύριο στη Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά”

αναδημοσίευση από:

http://sioualtec.blogspot.ca/2014/07/blog-post_67.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/hcRaf+(%CE%97+%CE%A3%CE%A6%CE%97%CE%9A%CE%91)

Φρίκη χωρίς τέλος. Ακροδεξιοί Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για τα παιδιά που σκοτώνονται στους βομβαρδισμούς

Ακροδεξιοί Ισραηλινοί πανηγυρίζουν στους δρόμους, ταραγουδώντας αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που σκοτώνονται στους βομβαρδισμούς.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κρατώντας σημαίες, τραγουδούν “Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!”. Μεταξύ άλλων, τραγουδούν “Μισώ όλους τους άραβες” και η “Γάζα είναι ένα νεκροταφείο”.

Στο βίντεο εμφανίζονται και κάποια άτομα που τους λένε να σταματήσουν να πανηγυρίζουν αλλά εκείνοι δεν τους ακούνε παρά συνεχίζουν το αποτρόπαιο τραγούδι τους.

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών πραγματοποιήθηκε στην απέναντι πλευρά πλατείας του Τελ Αβίβ, όπου διεξαγόταν μεγάλη αντιπολεμική διαδήλωση.

Από το Left

αναρτήθηκε από selana

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s